Premiär för Annie Lööfs nya intervjuprogram Annie möter

28 januari är det premiär för intervjuprogrammet Annie möter! Ett program där Centerpartiets Annie Lööf pratar med människor som inspirerar henne och som hon är lite extra nyfiken på.

Samtalen i Annie möter kommer att kretsa kring hälsa, förlossning, motivation, drivkrafter och mycket mer. Viktiga frågor som klimatförändringarna och hur man ska kunna leva i hela landet tas också upp. Programserien som släpps på IGTV och som podcast kommer pågå under valåret.

– Äntligen är vi i gång! Jag har förmånen att träffa så många människor i mitt uppdrag och får så mycket energi och inspiration av dem, saker som jag vill dela med mig av till fler. Genom längre samtal kan vi vrida och vända på saker, få möjligheten att resonera och inte minst, tala till punkt, säger Annie Lööf.

Annie Lööf bjuder in personer som i deras roller också ger kraft åt människor genom att ha banat nya vägar och framgångsrikt drivit på för förbättring, så att fler kan inspireras och motiveras.

– Vi kommer att prata om mina gästers drivkrafter och hur de vill förändra samhället och vad som händer när människor höjer sina röster för det dem tror på och brinner för. Förhoppningsvis kan det också inspirera fler till att vara en kraft för förändring, fortsätter Annie Lööf.

En gång i månaden kommer ett nytt avsnitt på Annie Lööfs IGTV i en kortare version, och som helhet i podcastformat.

Se eller lyssna på det första programmet

I det allra första avsnittet av Annie möter gästas Annie Lööf av journalisten, bloggaren, författaren och poddaren Nina Campioni som delar sina erfarenheter och synpunkter på mödrahälsovård, förlossning och jämställdhet.

Finns på Annie Lööfs IGTV

Lyssna på programmet som podcast

Lyssna på Spotify

Annie och Nina Campioni