CENTERPARTIET I BOTKYRKA SÖKER POLITISK SEKRETERARE

Bild

Centerpartiet Botkyrka går in i en utvecklande och intensiv tid då vi ingått samarbete med en ny koalition bestående av Moderaterna, Tullingepartiet, Kristdemokraterna och Oberoende S.

Vi vill nu sätta stort fokus på att kommunicera vår politik till kommunens invånare och söker en politisk sekreterare som kan vara ett nav i den utvecklingen. Du är ett stöd till vårt kommunalråd i det dagliga arbetet och närvarar vid den politiska ledningens olika möten. Du kommunicerar politiska beslut och initiativ från kommunfullmäktige och nämnder på lämpligt sätt och samverkar med kretsstyrelsen avseende medlemsvård, medlemsvärvning och kampanjer.

Som politisk sekreterare är du en central person som har koll på vad som händer i kommunen och i omvärlden. För att trivas har du ett stort politiskt intresse och lång erfarenhet av kommunikation och marknadsföring. Som person är du driven, tar egna initiativ och ser möjligheter. Du har god känsla för vad som kan och bör kommuniceras i olika sammanhang och god vana av att utveckla närvaron på sociala media och i debatten.

Arbetsuppgifter

  • Utveckla strukturer för vår digitala närvaro och löpande uppdatera sociala medier och hemsida.
  • Vara stöd till kommunalrådet i det dagliga arbetet.
  • Samverka med övriga partiers politiska sekreterare.
  • Att vid behov ge stöd till våra förtroendevalda.
  • Ta fram plan för medlemsvärvning samt genomföra kampanjer och medlemsaktiviteter.

Anställning
Tjänsten är på halvtid 50%. Anställningen gäller från 2024-01-01 eller kan diskuteras. Arbetstiden är flexibel och regleras tillsammans med kommunalrådet. Arbetsplatsen är belägen i Botkyrka kommun och utgår från kommunhuset i Tumba. Fast lön utgår efter överenskommelse.

Vid frågor om arbetsuppgifter, anställningsvillkor eller liknande är du välkommen att kontakta Camilla Eriksson på 070-417 6417, camilla.eriksson@centerpartiet.se.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 15 november så skicka ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av dig och varför du söker tjänsten till camilla.eriksson@centerpartiet.se. Märk mailet POLITISK SEKRETERARE BOTKYRKA” i ämnesraden.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.