Centerpartiet i Gävle söker politisk sekreterare

Bild

Centerpartiet i Gävle söker nu en politisk sekreterare. Är du politiskt intresserad och delar Centerpartiets värderingar? Sök tjänsten hos redan idag!

Som politisk sekreterare kommer du jobba med och stötta våra politiker i Gävle kommun. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och organisera såväl interna möten som utåtriktade aktiviteter, ta fram kommunikation i form av innehåll till sociala medier, debattartiklar och pressmeddelanden, samt sköta presskontakter och delta i politiska möten och förhandlingar.

Vi söker dig som:

  • Är intresserad av politik, förvaltning och samhällsfrågor
  • Delar Centerpartiets värderingar (men medlemskap är inget krav)
  • Har god förmåga att uttrycka dig i skrift
  • Kan hantera sociala medier
  • Kan arbeta strukturerat och självständigt

Det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har:

  • Utbildning i samhälls- eller statsvetenskap, eller kommunikation
  • Erfarenhet av bild- och filmredigering

Tjänsten

Anställningen är en visstidsanställning enligt Kommunallagen 4 kap 33 § fram till 31 december 2026 och medger rätt till ledighet från annan anställning enligt 4 kap 34 §. Anställningen omfattas inte av LAS. Formellt kommer du vara anställd av Gävle kommun, men uppdragsgivare är kommunalråd för Centerpartiet i Gävle, Julia Cederstrand. Arbetstiden är oreglerad då arbete på kvällar och helger förekommer. Centerpartiet tror på att nyttja de goda erfarenheterna från Covid och är därför öppna för dialog om delvis distansarbete.

Tjänsten är på heltid. Tillträde kan diskuteras, men vi ser gärna att du börjar snart.

Ansökan

Ansök, med CV och personligt brev, eller frågor om tjänsten skickas till Julia Cederstrand (julia.cederstrand@centerpartiet.se, 076-8725779) senast 31 januari. Intervjuer sker löpande.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.