Centerpartiet i göteborg söker en Digital kommunikatör

Bild

Vill du jobba med digital kommunikation i den politiska hetluften? Har du förmåga att skapa engagerande och relevant innehåll? Vill du vara med och ta Centerpartiet i Göteborg till valframgång 2022? Då ska du söka jobbet som digital kommunikatör för Centerpartiet i Göteborg.

Vi söker dig som vill arbeta med snabb politisk kommunikation med målet att nå och engagera stora skaror människor. Du tar snabba initiativ och agerar både reaktivt och proaktivt utifrån vad som händer i omvärlden och utifrån vår egen agenda. Du vill stötta våra enskilda kandidater och lyfta Centerpartiet i stort genom digital marknadsföring och sociala medier. Du tycker om att interagera med människor på sociala medier och är bra på att mobilisera våra digitala ambassadörer. Du drar dig inte heller för att hugga i med andra uppgifter, exempelvis administrativa uppgifter när de uppstår, tillsammans med förtroendevalda och övrig personal i Göteborg och Västra Götaland. Du delar Centerpartiets värderingar även om du inte är medlem i dagsläget.

Vi söker dig som

  • Har god förmåga att initiera digitala kampanjer och mobilisera människor i dem
  • Har erfarenhet av annonsering i exempelvis Facebook Ads
  • Kan skapa och optimera innehåll i digitala kanaler
  • Har erfarenhet och intresse av att skapa och producera innehåll från manus till färdig produkt genom ljud/bild/filmredigeringsprogramvara
  • Tycker om att jobba i ett lag där tempot är högt, det egna ansvaret stort och där vi samarbetar och drar nytta av varandras kunskaper
  • Har politisk fingertoppskänsla och är genuint samhällsintresserad

B-körkort är meriterande.

Lön: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 1 april 2022, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 6 februari 2022. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Stämmer ovanstående på dig?

Hos oss får du jobba med politisk kommunikation i ett sammanhang där det finns stor potential för valframgång, tillsammans med trevliga kollegor och medlemmar. Vi har roligt tillsammans och vi tror på stark laganda där alla samarbetar för det gemensamma målet - Valvinst 2022! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det exakta innehållet i tjänsten utformas efter vem du är och dina intressen. Arbetet kan innebära viss kvälls- och helgtjänstgöring. Tjänsten är placerad i Göteborg och är en heltids projektanställning fram till 2022-09-30.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, kontakta Valledare Natalie Johansson. Tel. 0702346695 eller mejl. natalie.johansson@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan, som skickas till natalie.johansson@centerpartiet.se senast 23/1. Märk din ansökan med “Digital kommunikatör”.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.