Centerpartiet i göteborg söker en teamledare kampanj

Bild

Vill du ha Sveriges roligaste sommarjobb? Har du en förmåga att engagera och samtala med alla typer av människor? Vill du hjälpa till att sprida liberal centerpolitik till göteborgare inför valet 2022? Då ska du söka jobbet som Teamledare kampanj för Centerpartiet i Göteborg!

Vi söker dig som vill kampanja ute på gator och torg, stränder, mässor och andra event tillsammans med ditt kampanjteam, kandidater och förtroendevalda under valrörelsen 2022. Du skapar engagerande samtal med väljare och sprider liberal centerpolitik runt om i staden. Dina ledaregenskaper är viktiga då du samordnar ditt kampanjteams aktiviteter och arbetar nära övrig personal i Göteborg och Västra Götaland. Du delar vår laganda där alla samarbetar och rycker in där det behövs. Du delar Centerpartiets värderingar även om du inte är medlem i dagsläget.

Vi söker dig som

  • Gillar att prata med människor
  • Är bra på att engagera och motivera andra
  • Tycker om att jobba i ett lag där tempot är högt, det egna ansvaret stort och där vi samarbetar och drar nytta av varandras kunskaper
  • Vill stötta våra enskilda kandidater och lyfta Centerpartiets politik i olika kampanjsammanhang.
  • Har politisk fingertoppskänsla och är genuint samhällsintresserad

B-körkort är meriterande.

Omfattning: Deltid (25-50%) april-juni, heltid juli-september. Exakt omfattning och när tjänsten går över i heltid bestäms vid anställning enligt överenskommelse.

Lön: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Under april, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20 februari 2022. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Stämmer ovanstående på dig?

Hos oss får du jobba med politisk kommunikation i ett sammanhang där det finns stor potential för valframgång, tillsammans med trevliga kollegor och medlemmar. Vi har roligt tillsammans och vi tror på stark laganda där alla samarbetar för det gemensamma målet - Valvinst 2022! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det exakta innehållet i tjänsten utformas efter vem du är och dina intressen. Arbetet kan innebära viss kvälls- och helgtjänstgöring. Tjänsten är placerad i Göteborg och är en deltidsanställning fram till 2022-09-30.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, kontakta Valledare Natalie Johansson. Tel. 0702346695 eller mejl. natalie.johansson@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan, som skickas till natalie.johansson@centerpartiet.se senast 20/2. Märk din ansökan med “Teamledare kampanj ”.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.