Centerpartiet lokalt

Centerpartiet i Göteborg söker verksamhetsutvecklare

Bild

Centerpartiet i Göteborg gjorde ett historiskt bra val 2018 och lyckades engagera många nya medlemmar under valrörelsen. Nu söker vi dig som vill vara med och ta ansvar för att engagemanget tas tillvara och leda organisationen framåt.

Vi söker dig som genom ett tydligt ledarskap kan stötta distriktets styrelse och medlemmar, men också tycker det är kul med operativa uppgifter.

Arbetet innebär att genomföra praktiska arbetsuppgifter såsom dokumentation av verksamhet, ekonomisk rapportering, hantering av hemsida och sociala medier, förberedelser inför små och stora möten och medlemsvård.

Vår dröm-verksamhetsutvecklare är den berömda spindeln i nätet. En person som arbetar i nära dialog med distriktsordföranden och löser uppgifter utifrån de beslut som har tagits av arbetsutskott och distriktsstyrelse. Du är självgående och trygg i att ta egna initiativ för att lösa olika uppgifter. Har du erfarenhet av Centerpartiets organisation och politik, är det ett stort plus i kanten. Du delar givetvis våra grundläggande idéer.

Om oss:

Centerpartiet i Göteborg omfattar hela Göteborgs kommun. På vårt partigemensamma kontor kommer du att få jobba med både tjänstemän från riksorganisationen, regionen och våra fem distrikt.

Anställning:

Tillsvidareanställning med tre månaders inledande provanställning. Tjänstgöringsgrad 50–100 % enligt överenskommelse. Oreglerad arbetstid gäller och helgarbete förekommer.

Placering:

Göteborg

Lön:

Individuell lönesättning.

Tillträde:

Tillträde från april månad eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

CV och personligt brev skickas till goteborg@centerpartiet.se senast 2019-03-22.