Centerpartiet lokalt

Centerpartiet i Järfälla söker politisk sekreterare

Bild

Vi söker nu en politisk sekreterare med genuint intresse för politik och som brinner för kommunikation. Du kommer ha en viktig del i arbetet att stärka Centerpartiet och våra förtroendevalda i Järfälla under mandatperioden.

Centerpartiet ingår i den styrande majoriteten tillsamman med M, L och KD. Detta innebär att du kommer att ha ett betydande ansvar för samordningen mellan samarbetspartierna, i första hand genom samverkan med övriga partiers politiska sekreterare. En stor del av din tid kommer läggas på kommunikation, att anteckna under möten och förhandlingar samt skriva sammanfattningar och politiska texter. Det är ett ”hands on”-arbete och kräver att du kan identifiera vad som behövs göras. Du kommer att vara stöd åt gruppledaren och kretsordföranden, planera och organisera möten och aktiviteter samt ha en samordnande roll inför och under kommande valrörelse.

Arbetsuppgifterna är omväxlande, lärorika och innebär en ojämn arbetsbelastning. Flexibilitet, förmåga att ta eget ansvar och att prioritera är avgörande för hur du kommer att lyckas och trivas med arbetet.

Vi söker dig som:

  • Har politiskt intresse och delar Centerpartiets värderingar.
  • Har samhällsvetenskaplig bakgrund alternativt erfarenhet från offentlig verksamhet eller politiskt arbete.
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • Är organiserad och kan administrativt arbete.
  • Är utåtriktad och arbetar väl i grupp.
  • Har erfarenhet från kommunikationsarbete och sociala medier. Kunskap om bild och filmredigering är meriterande.

Anställningsform: Anställningen är på 100% med placering i Jakobsbergs kommunhus. Du kommer att arbeta för Centerpartiets kansli men som politisk sekreterare är du anställd av Järfälla Kommun. Det är en allmän visstidsanställning där kontraktet förnyas årligen och anställningen omfattas inte av lagen om anställningsskydd (LAS) för politiska sekreterare.

Arbetstid: Arbetstiden är oreglerad då arbete på kvällar och helger förekommer.

Lön: Enligt Järfälla kommuns ersättningsreglemente för politiska sekreterare.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Skicka din ansökan med CV till: aphram.melki@jarfalla.se. Vi behandlar ansökningarna löpande.