Centerpartiet i Linköping söker en valombudsman

Bild

Valombudsman till Centerpartiet i Linköping

Centerpartiet i Linköpings kommun söker en engagerad och ansvarsfull valombudsman som vill hjälpa oss med vårt arbete inför valet i september 2022.

Centerpartiet i Linköping siktar på att genomföra det bästa valet någonsin. Du kommer att bli en del av ett glatt och engagerat gäng som arbetar hårt för att göra Linköping bättre.

Du blir en del i en gemensam kampanjorganisation. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och innebära bland annat att serva våra kandidater, både med administrativt arbete och med kampanjaktiviteter efter fastställd plan.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och känna dig mycket bekväm med sociala medier. Du har en bra organisationsförmåga och klarar av att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp.

Vi ser att du som söker är politiskt intresserad och självklart sympatiserar du med Centerpartiets värderingar. Vi vill att du har minst gymnasieutbildning. Du behöver ha B-körkort då mycket resor förekommer. Det är meriterande om du har tillgång till egen bil och har kampanjerfarenhet.

Tjänsten är en visstidsanställning från juni till och med september 2022, exakta datum kan diskuteras. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, men under tiden 1 augusti till valdagen den 11 september måste du vara beredd att arbeta heltid. Arbetstiden kommer att vara oregelbunden med kvälls- och helgtjänstgöring. Din formella arbetsplats kommer att vara på Centerpartiets expedition i centrala Linköping.

Skriftlig ansökan med CV och personligt brev skickas till carin.ahlsen@centerpartiet.se Vi vill ha din ansökan senast den 20 maj. Skriv valombudsman som rubrik. Ansökningar behandlas löpande.

För frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Christoffer Rosendahl på telefonnummer 013-205608

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.