Centerpartiet i Malmö söker Kampanjledare

Bild

Centerpartiet i Malmö söker två (2) Kampanjledare som delar Centerpartiets värderingar. Du ska vara ett aktivt och kreativt stöd till vår Valledare och Koordinator i arbetet för en valvinst 2022. Du får arbeta i en uppåtgående organisation i den mångfacetterade och spännande staden Malmö.

Centerpartiet i Malmö upplever en stark medgång och möjligheter finns att växa ytterligare.

Dina uppgifter

  • Du ska aktivt delta och stundom leda partiets kampanjarbete. Det kan handla om att stå i valstugor, kampanja på torg och öppna platser och dörrknackning.
  • Annat praktiskt valarbete.

Våra krav och förväntningar

  • Delar Centerpartiets grundläggande värderingar.
  • Kommunikativ/social i dialogen med våra medborgare.
  • Påläst när det gäller Centerpartiets valprogram på riks-, regional- och kommunal nivå.
  • Flexibel och självgående och med stor energi som skall hålla in i valrörelsens slutskede.

Intresserad?

Tjänsten

Du kommer att vara timanställd med stundom mycket flexibla arbetstider. Tillträde juli 2021 och fram till en vecka efter valet 2022. Vi kan anpassa oss utifrån varje sökandes individuella preferenser.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Skriftlig ansökan med personligt brev och CV skickas till malmo@centerpartiet.se. Sista dag 6/6 2022.

Du rapporterar till vår valledare Emelie Nyman. För frågor och mer information når du henne på 076-023 97 35 eller valledare.malmo@centerpartiet.se. Du kan också kontakta vår kretsordförande Leif Mohlin på 070-916 05 19 eller leif.mohlin@centerpartiet.se

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.