Centerpartiet i Malmö söker ombudsman på deltid till kyrkovalet

Höstens kyrkoval är ett fantastiskt tillfälle för oss i Malmö att kunna föra fram våra profilfrågor tillsammans med våra spännande kandidater. Här söker vi nu en ombudsman som på deltid kan hjälpa oss verkligen tränga igenom bruset och markera vår socialt frihetliga profil.

Arbetsuppgifter

Arbetet är skiftande med planering av möten tillsammans med ordförande och arbetsutskott, praktiskt arrangera studiebesök och kampanjevent. Du kommer att vara en central medarbetare för kontakter och jobba nära vår politiska sekreterare.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som känner igen dig i följande:

  • Social kompetens och självklart sätter laget före jaget
  • Ansvarsfull och självgående.
  • Haft ledande positioner inom den ideella sektorn
  • Meriterande är om du har erfarenheter av att ha arbetat eller varit aktiv i valrörelser
  • Inte ser problem med Arbete på kvällstid och helger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du ställer upp på Centerpartiets grundläggande värderingar är en förutsättning.

Vill du bli vår medarbetare?

Centerpartiet i Malmö återkom till Kommunfullmäktige 2018, och ledamöter från Malmö återfinns inom både regionfullmäktige och Riksdagen. Vi upplever en stark medgång och hoppas att i kyrkovalet skapa ytterligare ”Buzz” kring vårt arbete.

Tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse och fram till och med september 2021, . Tjänsten är en deltid-tjänst där vi är flexibla utifrån varje sökandes individuella preferenser.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till malmo@centerpartiet.se Märk meddelandet ”Malmökretsen”.

Vi hanterar ansökningar löpande.

Information

För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till kretsordförande Leif Mohlin, 0709160519 (leif.mohlin@mint-ab.se)

Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.