Centerpartiet lokalt

Centerpartiet i Region Stockholm söker Regionrådsassistent

Bild

Vi söker en regionrådsassistent till regionrådet Gustav Hemming. Som medarbetare på Centerpartiets kansli i Region Stockholm får du chansen att jobba nära regionrådet och heltidspolitiker i den styrande blågröna majoriteten med stora och avgörande frågor för Stockholmsregionen. Centerpartiets ansvarsområde i majoriteten är regional utveckling och tillväxt samt skärgård och sjötrafik.

Centerpartiet har 12 ordinarie ledamöter i landstingsfullmäktige. I dagsläget finns ett regionråd och två heltidsarvoderade politiker samt nio politiska tjänstemän på kansliet. Därmed är vi en av Centerpartiets största och mest dynamiska arbetsplatser.

Som regionrådsassistent kommer du att fylla en viktig roll för att kansliet och det politiska arbetet ska fungera. Du får ett stort ansvar för att planera, organisera och prioritera Regionrådets och Regiongruppens arbete utifrån en krävande politisk agenda med snabbt tempo.

Vi söker dig som är positiv, energisk och streetsmart, väl insatt i Centerpartiets politik och som kan göra egna avvägningar. Du ska vara välorganiserad, noggrann och lösningsfokuserad. Du ska själv kunna driva, prioritera och strukturera ditt arbete samt kunna hantera många olika uppgifter samtidigt. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra. Det är även meriterande om du har erfarenhet av grafisk design.

Placering, arbetstid och tillträde: Tjänsten är heltid med placering på Centerpartiets kansli i landstingshuset på Kungsholmen. Tillträde så snart som möjligt.

Anställningsform: Anställningen reglernas i kommunallagen 4 kap § 33 och § 34. Det innebär att du har rätt till tjänstledighet från nuvarande arbete. Dessutom gäller inte bestämmelser som regleras i Lagen om anställningsskydd.

Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Sista ansökningsdag är 26 maj. Skicka din ansökan till sofia.jongren@.sll.se

Välkommen med din ansökan!