Centerpartiet lokalt

Centerpartiet i Sollentuna söker en politisk sekreterare på heltid

Vi söker en person som sympatiserar med Centerpartiets värderingar och politik och har ett stort intresse för samhällsfrågor. Viktigt är även att kunna uttrycka sig mycket väl i tal och skrift.

Centerpartiet är del av det politiska majoritetsstyret i Sollentuna tillsammans med Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna. Centerpartiet har ett kommunalråd och ordförandeskapet i Klimatnämnde samt ett flertal andra positioner inom kommunen. Partiet har ökat i de två senaste valen och har i dag 4 av 61 mandat i Kommunfullmäktige.

Som politisk sekreterare för Centerpartiet i Sollentuna är du med i det dagliga politiska arbetet och stöttar även våra förtroendevalda i kommunen med underlag och stöd. Du har regelbundna möten med de övriga politiska sekreterarna i majoriteten där du många gånger också förhandlar för Centerpartiet.

Du kommer ha en viktig roll för att Centerpartiet ska växa ytterligare i Sollentuna, bland annat genom att engagera våra medlemmar och att stötta våra förtroendevalda. Framför oss ser vi en person med god kunskap om kommunalpolitik, bra kommunikationsförmåga och med en vass penna, men vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med sociala medier är meriterande. Din arbetsplats blir i kommunalhuset i Sollentuna Centrum.

Arbetstid: Heltid eller enligt överenskommelse. Mestadels dagtid men även kvällstid.

Anställningstid: Från efter sommaren, visstiden löper till 2022-12-31.

Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Skicks till jonas.riedel@centerpartiet.se

Sista ansökningsdag: 30 maj 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Jobbtyp: Heltid, visstid