Centerpartiet i Stockholms stad söker chefsombudman

Bild

Är du en fena på organisation och ledarskap som vill du leda och utveckla Centerpartiet i Stockholm till nya höjder? Är du intresserad av politik och vill förbättra Sverige och Stockholm? Då ska du söka rollen som chefsombudsman!

Centerpartiet i Stockholms stad är Sveriges största partikrets. Som lokalt partidistrikt spelar vi en avgörande roll i den lokala, regionala och nationella politiken. Med ett växande engagemang från distriktets medlemmar och det näst bästa valresultatet på 43 år i ryggen så söker distriktet nu en ledare som kan axla ansvaret för att leda och utveckla organisationen framåt.

Chefsombudsmannen leder distriktets arbete och är spindeln i nätet för organisationen, i nära samarbete med syskondistriktet Stockholms län och partiet centralt. Chefsombudsmannen har arbetsgivaransvar för tjänstemannaorganisationen, som idag består av tre personer, och budgetansvar för distriktet. Därtill ingår arbetsuppgifter som hör ombudsmannarollen till, som dokumentation av verksamhet, ekonomisk rapportering, planering och deltagande vid möten, och kontakt med medlemmar med mera.

Vi söker dig som besitter viktiga ledaregenskaper och har en skarp strategisk blick. Du har lätt för att ta egna initiativ och se till att saker blir gjorda. Vi tror att du som söker har avslutat en högre utbildning inom statsvetenskap, juridik, ekonomi, kommunikation, journalistik eller annan relevant utbildning. Tidigare politisk erfarenhet och tidigare engagemang i centerrörelsen är meriterande. Vi förutsätter att du som söker tjänsten delar Centerpartiets värderingar.

Centerpartiet i Stockholms stad sitter på Vanadisvägen i centrala Stockholm och delar lokaler med Centerpartiet i Stockholms län.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 november.

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetet har oreglerad arbetstid med både kvälls- och helgarbete.

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Skicka din ansökan till Morgan Berglund-Wiliams, morgan.berglund-williams@centerpartiet.se

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.