Centerpartiet i Uppsala söker kommunikatör/valgeneral

Centerpartiet i Uppsala kommunkrets söker nu förstärkning inför valet 2022!

Vår kommunkrets har runt 460 medlemmar och drygt 50 förtroendevalda som representerar vårt parti. Uppsala är Sveriges fjärde största kommun och en av de största landsbygdskommunerna med nästan 50 000 av våra cirka 225 000 invånare boende på landsbygden.

I senaste valet ökade Centerpartiet från sex till åtta mandat i Uppsala och stärkte våra ställningar i kommunfullmäktige. Vi sitter i opposition i Uppsala-Alliansen tillsammans med KD och M.

Kvalifikationer och arbetsuppgifter

Inför valet 2022 söker vi nu dig som är redo att ta Uppsalacentern till valvinst tillsammans med vårt kretsombud Tilde Lind. Du blir en central och viktig del i arbetet med att lägga grunden för stora valframgångar 2022. Viktiga egenskaper är att kunna entusiasmera, att ha ett genuint intresse och kunskap om sociala medier och contentskapande (kunskaper inom filming, Adobe Indesign, Illustrator, Photoshop, Premier Rush och Premier Pro är meriterande) och att bygga bra relationer med avdelningarna inom kretsen.

Som valgeneral organiserar och utvecklar du våra valaktiviteter, både den utåtriktade verksamheten såväl som interna aktiviteter. Dina huvudsakliga arbetsområden är således medlemsvärvning, medlemsvård och utveckling av våra avdelningar samt att organisera och vara delaktig i vår utåtriktade verksamhet. Du kommer även att ansvara för valstugan tillsammans med vår valkommitté.

Du klarar av att arbeta väldigt självständigt och effektivt i intensiva perioder och du arbetar tillsammans med våra syskonorganisationer, förtroendevalda och vår styrelse.

Arbetsvillkor och rekryteringsprocess

Arbetet kommer vara en visstidsanställning på 100% januari-september 2022 och utgår från kretsens partiexpedition på Kungsängsgatan 12 (gågatan). Dessförinnan tillämpas deltidsanställning på 25-50% utifrån kapacitet. Tillträde enligt överenskommelse.

Då arbetstiden är oreglerad kommer det att ställas stora krav på din egen förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du måste även ha möjlighet att arbeta oregelbundna arbetstider eftersom mycket arbete är förlagt till helger och kvällar. Provanställning kan förekomma. Ordförande i kretsstyrelsen kommer att vara din chef och kretsombudet din arbetsledare. Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetet förutsätter att du behärskar svenska språket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du måste ha en god förmåga att använda dig av digitala medier och digitala mötesverktyg samt ha en god kunskap om och vilja att utveckla digitala kampanjer. B-körkort är ett krav för att kunna sköta logistiska uppgifter.

Det är viktigt att du lever efter centerpartiets liberala värderingar och delar våra politiska visioner.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson

Freija Carlstén, Ordförande Centerpartiet Uppsala, 070-608 62 60

Ansökan

Mejla din ansökan med personligt brev, CV och referenser till freija.carlsten@centerpartiet.se

Märk mailet med ”ansökan valgeneral”.

Sista ansökningsdag: 1 maj 2021

Har du några andra frågor om t ex hur det är att jobba för oss går det bra att kontakta vårt kretsombud Tilde Lind på tilde.lind@centerpartiet.se

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.