Centerpartiet i Värmland söker valkommunikatör

Centerpartiet är med och styr i flera kommuner i Värmland samt i regionen. Nu söker vi en valkommunikatör som vill vara en nyckelspelare i vår valrörelse 2022 med fokus på att stötta distrikt, kommunkretsar och kandidater i kommunikationsinsatser i valrörelsen.

Centerpartiet i Värmland är en ideell förening som idag har en heltidsanställd distriktsledare och därtill en kommunikatör och en kampanjmedarbetare på deltid. På distriktet arbetar vi bland annat med att stötta alla våra förtroendevalda i kommunerna, regionen och nationellt, medlemsvård- och rekrytering, politikutveckling och kommunikation internt och externt. Under vintern kommer arbetet inför valet 2022 att trappas upp och vi söker nu en valkommunikatör för att spetsa vår kommunikation.

Arbetsuppgifter

Fokus kommer att vara på extern kommunikation för distriktet och att stötta våra lokala föreningar och kandidater i valet med externa kommunikationsinsatser. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är deltagande i marknader och andra utåtriktade aktiviteter, formulera budskap, planera, ta fram och redigera text, foto och film för sociala medier, hantera digitala kanaler och ge råd och stöd till förtroendevalda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har intresse för politik och delar Centerpartiet värderingar.
  • Har vana av att producera och redigera kortare filmer för sociala medier.
  • Har goda kunskaper om sociala medier och annonsering.
  • Har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet.
  • Har god kommunikationsförmåga i både text och i tal.
  • Är flexibel och ansvarstagande.

Det är meriterande, men inget krav, om du dessutom har:

  • Erfarenhet av politiskt arbete och mediakontakter.
  • Tidigare arbetat i en valrörelse.
  • Djupgående kunskaper kring kommunikation, målgruppsanalys och marknadsföring.

Vill du bli vår kollega?

Tjänsten

Anställningen är en heltidstjänst med flexibla arbetstider. Arbete på kvällar och helger förekommer liksom resor inom och utanför Värmland. Stora möjligheter finns att lägga upp sin arbetstid fritt.

Tillträde februari 2022 och fram till och med oktober 2022. Vi kan anpassa oss utifrån sökandes individuella preferenser.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Skriftlig ansökan med personligt brev och CV. Skicka din ansökan till varmland@centerpartiet.se, senast 5:e december. Intervjuer kommer att hållas under vecka 50.

För frågor om tjänsten, ta kontakt med vår distriktsledare Marie Persson, marie.persson@centerpartiet.se, 072-727 16 41

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.