Centerpartiet lokalt

Centerpartiet i Västra Götaland söker en ny medarbetare till Storgöteborg

Är du en kommunikativ och välorganiserad person som genom ideologiskt driv vill bidra till att göra Centerpartiet ännu starkare? Då ska du söka jobbet som verksamhetsutvecklare för Centerpartiet i Västra Götaland med huvudansvar för de två storstadsdistrikten Göteborg och VG Västra.

Ditt främsta jobb är att vara med och leda den strategiska utvecklingen för de två distrikten VG Västra och Göteborg. Du kommer att bli en viktig del i att stärka Centerpartiet som politisk kraft och del av ett team som jobbar över hela Västra Götalandsregionen. Ditt kontor ligger centralt beläget i Göteborg, men resor i området förekommer ofta.

Våra medlemmar är det viktigaste vi har och du och dina kollegor i vårt regionala team är viktiga nyckelpersoner för att leda dem framåt i sitt medlemskap.

Det regionala teamet som du kommer ingå i har det övergripande ansvaret för de fem distriktens olika projekt såsom utbildningar, evenemang och kampanjplanering. Därför är det viktigt att du är entreprenöriellt lagd och har god kunskap om projektledning.

För att lyckas i din roll behöver du vara självgående och ta egna initiativ för att lösa ställda uppgifter. Du är av analytisk natur i vilken struktur och problemlösning är dina främsta verktyg. Du behöver vara både modig och orädd och redo att ta dig an uppdrag och utmaningar som dyker upp.

Du som söker har:

  • Samhällsvetenskaplig bakgrund och/eller erfarenhet från offentlig verksamhet/politiskt arbete
  • Förmågan arbeta självständigt och målstyrt
  • Kunnandet att skapa engagemang och delaktighet. Dessutom förstår du vikten av föreningsformalia.
  • Social kompetens och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, analyser och rapportskrivning förekommer
  • Goda kunskaper inom projektledning, politisk ledning, marknadsföring och kommunikation

Vi lägger stor vikt vid dig som person och ser gärna att du har erfarenhet av ideella organisationer. En förutsättning för att du ska vara aktuell för tjänsten är att du delar Centerpartiets värderingar. Körkort erfordras.

Övrigt: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med oreglerad arbetstid.
Kvälls- och helgarbete förekommer regelbundet.

Lön: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk.

Ansökan: Skriftlig ansökan med CV skickas till annasara.perslow@centerpartiet.se
Ansökningarna hanteras löpande men sista ansökningsdagen är 6 augusti.

Tillträde: Tillträde från 1 oktober eller enligt överenskommelse.

Information: För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till AnnaSara Perslow, verkställande tjänsteman på Centerpartiet i Västra Götaland. Annasara.perslow@centerpartiet.se eller på telefon 0706-714108.

Vi jobbar för ett grönt, företagsamt och tryggt Västsverige där du får bestämma mer över ditt liv själv. Centerpartiet i Västra Götaland består av de fem distrikten Fyrbodal, Göteborg, Sjuhärad, Skaraborg och VG Västra, sammanlagt 49 kommuner.