Centerpartiet och Centerkvinnorna i Västernorrland söker valledare

Vi söker dig som är samhällsintresserad och har en bred kunskap om det politiska livet och är insatt i Centerpartiets politik och organisation.

Vi går in i valrörelse och behöver dig som vill leda vårt län till framgång!

Du har lätt att samarbeta med andra människor, är utåtriktad och tar egna initiativ. Vi utgår ifrån att du är en idérik person som är intresserad av att föra ut vår politik i tal, skrift och sociala media, utveckla och stödja kretsar och avdelningar samt stödja Centerpartiets Ungdomsförbund i distriktet.

Du ska hantera löpande ärenden, administration, verkställa beslut från styrelsen och planera och förbereda valrörelsen. Du arbetar självständigt men som en god lagspelare med övrig anställd personal av partiet och förtroendevalda för centerrörelsen i länet. I dina arbetsuppgifter ingår också att arrangera kurser och möten.

Tjänsten är en visstidsanställning tom oktober 2022 med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Möjlighet till förlängning som ombudsman. Provanställning tillämpas.

Tjänsten är på 100% men möjlighet till flexibilitet kan ske enligt överenskommelse.

Arbetsområdet är hela Västernorrlands län med ordinarie stationering vid distriktsexpeditionen i Härnösand. Tillgång till egen bil och B-körkort är ett krav.

Lön enligt avtal, individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till vasternorrland@centerpartiet.se

Intervjuer sker löpande.

För frågor kring tjänsten och ansökan kontakta:
Ida Stafrin
Distriktsordförande
Mobil: 070-3543289
e-post
ida.stafrin@centerpartiet.se

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.