Centerpartiet lokalt

Centerpartiet söker IT-ansvarig!

Bild

Trivs du i rollen som spindeln i nätet för organisationens IT-arbete, där du är den alla vänder sig till för att lösa både stora och små teknikproblem samtidigt som du driver utvecklingen mot nya digitala arbetssätt och är med och hantera visuell eventteknik? Är du serviceinriktad, teknikintresserad och gillar stort eget ansvar där ditt eget initiativ är ett värdefullt instrument för att nå målen? Då är det här chansen för dig!

Vi söker en IT-ansvarig som kan kombinera ett vardagligt servicearbete gentemot kollegor och medlemmar med strategiska utvecklingsprojekt inom digitala arbetssätt, IT-säkerhet och eventteknik. I jobbet ingår att se till att våra IT-system fungerar och är både användarvänliga och säkra. Att hålla sig uppdaterad om det senaste inom IT-säkerhet, digitala arbetssätt och nya system, för att kunna utveckla våra arbetssätt är en del i jobbet. Som IT-ansvarig kommer du även att vara den som är ansvarig för upphandling/beställning av eventtekniken vid större event och även vara totalansvarig vid mindre event.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av att arbeta med Microsoftmiljöer, som Microsoft Server, Active Directory, WSUS, Office365 och Windows 10
  • har erfarenhet av arbete med IT-säkerhet, brandväggar, multi-faktorautentisering, loggning
  • är införstådd med GDPR, även om du inte kommer att ansvara för de frågorna
  • har erfarenhet av eventteknik med ljud, ljus och bild.
  • Meriterande att ha jobbat med SiteVision, BlackBerry, Centsoft, Visma, SQL databaser
  • Har pedagogisk förmåga att beskriva möjligheterna som IT-lösningar kan ge i det dagliga arbetet så att vi fortsätter utvecklas digitalt, samtidigt som du ser hur IT-systemen behöver formas för att passa in i användarens arbetssätt.

Som person tror vi att du har stor social kompetens, då mycket av arbetet sker i kontakt med kollegor, medlemmar och externa konsulter/leverantörer. Att vara lösningsorienterad i kombination med ett stort teknikintresse är också ett vinnande koncept för rollen.

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet ser vi gärna att människor med olika bakgrund söker våra tjänster. Du får gärna vara samhällsintresserad med erfarenhet från ideell sektor då vi är en medlemsorganisation med sina speciella förutsättningar. Att du delar Centerpartiets värderingar är en förutsättning.

Tjänsten är placerad på partikansliet i Gamla Stan i Stockholm och enheten ansvarar för bland annat IT, ekonomi, HR, event, stadgar och medlemsservice samt internationellt utbyte och centrala projekt. Totalt har enheten ca 16 medarbetare och på Centerpartiets Riksorganisation som helhet jobbar ca 80 personer

Anställning och arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i maj eller enligt överenskommelse. Jobbet utförs normalt på kontorstid med inslag av arbete och jour på kvällar och helger.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Intresserad?
Skicka in din ansökan märkt ”IT-ansvarig” till ansokan@centerpartiet.se Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22 april.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kanslichef Thomas Lind på thomas.lind@centerpartiet.se.