Centerpartiet lokalt

Centerpartiet söker kommunikatör med ansvar för internkommunikation!

Bild

Brinner du för att skapa en vi-känsla och sammanhang för medlemmar och medarbetare? Trivs du i rollen som spindeln i nätet för att information och kunskap når rätt person för att de ska kunna göra sitt bästa? Gillar du att arbeta med stort eget ansvar och där ditt eget initiativ är ett värdefullt instrument för att nå målen? Då är det här chansen för dig!

Vi söker nu en kommunikatör med ansvar för internkommunikationen inom Centerpartiet. Uppdraget är både strategiskt men framförallt praktiskt då det handlar om att hantera och utveckla våra kanaler gentemot medlemmar, förtroendevalda och medarbetare runt om i landet samt även stötta de ansvariga för lokala och regionala hemsidor.

Våra viktigaste kanaler är vårt intranät, Connect, som behöver ett tydligt redaktörskap för att fortlöpande vara en källa till relevant kunskap och information för våra medlemmar. En annan viktig kanal är vår medlemstidning, C, som kommer ut med fyra nummer per år och där den här rollen har redaktörsansvaret. Att uppdatera information, lägga upp nytt material, redigera och ”städa” för att göra information sökbar och lättillgänglig är en av de viktigaste uppgifterna. Att hänga med i den tekniska utvecklingen och det senaste inom internkommunikation för att ständigt utveckla våra kanaler blir en annan viktig uppgift.

Tjänsten är placerad på kommunikationsenheten, där övriga kommunikatörer för våra egna kanaler sitter tillsammans med pressteamet, totalt ca 8 medarbetare. Rollen sitter dock i skärningspunkten mellan kommunikation och organisation vilket innebär att det kommer att vara ett tätt samarbete med partikansliet som ansvarar för medlemsregister, IT-systemen och de stora eventen bland annat.

Vi söker dig som:

  • Har relevant, eftergymnasial utbildning inom kommunikation/internkommunikation.
  • Har arbetslivserfarenhet inom internkommunikation.
  • Erfarenhet av att hantera och utveckla intranät för medlemsorganisationer är meriterande.
  • Erfarenhet av redaktörskap för tidning är meriterande.
  • Behärskar webbverktyg och program för enklare bildredigering och har lätt att lära dig nya program. Tidigare erfarenhet av att jobba med Site Vision är meriterande.
  • Trivs med eget ansvar, är självgående och lösningsorienterad och som gillar att vara en lagspelare i jobbet med att utveckla Centerpartiet.

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet ser vi gärna att människor med olika bakgrund söker våra tjänster. Du får gärna vara samhällsintresserad med erfarenhet från ideell sektor då vi är en medlemsorganisation med sina speciella förutsättningar. Att du delar Centerpartiets värderingar är en förutsättning.

Anställning och arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Jobbet utförs normalt på kontorstid med inslag av arbete och jour på kvällar och helger.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Intresserad?
Skicka in din ansökan, märkt ”Internkommunikation”, till ansokan@centerpartiet.se

Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 april.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kommunikationschef Charlotta Helge, charlotta.helge@centerpartiet.se.