Centerpartiet lokalt

Centerpartiet söker projektledare för medlemsrekrytering

Bild

Engagemanget för samhällsfrågor är stort och det kanaliseras på olika vis. Under de senaste åren har Centerpartiet haft en uppåtgående trend i både opinion och medlemsutveckling. Detta vill vi så klart fortsätta med och visa att Centerpartiet är en väg för att ta tillvara engagemanget. Därför söker vi nu en projektledare för medlemsrekrytering med målet att Centerpartiet ska öka antalet medlemmar!

Som projektledare ansvarar du för hela kedjan kring medlemsrekrytering vad gäller centrala kampanjer samt metod- och materialstöd som används vid lokal rekrytering. Formerna för hur nya medlemmar välkomnas i organisationen är en annan viktig uppgift, samt hur vi jobbar med återlösning av befintliga medlemmar. I tjänsten förekommer regelbundet resor för att besöka Centerpartiets kretsar och distrikt och stötta och coacha i arbetet med projektet.

Vem du är:

  • Som person är du nyfiken på drivkrafter för engagemang och har stor förståelse för det ideella engagemangets villkor.
  • Du är van vid att driva projekt, från uppstart till att ta det hela i mål. Att jobba för att leverera resultat ser du som stimulerande.
  • Du är resultatinriktad, ansvarstagande och kreativ.
  • Egen erfarenhet av partipolitik och/eller erfarenhet från den ideella sektorn är meriterande.
  • Att du delar Centerpartiets värderingar är en förutsättning.

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet ser vi gärna att människor med olika bakgrund söker våra tjänster.

Du kommer att ha ett självständigt ansvar för projektet men jobba tillsammans med kollegor på partikansliet som är placerat på Stora Nygatan i Gamla Stan i Stockholm. Totalt har Centerpartiets Riksorganisation ca 75 anställda på partikansliet, Riksdagskansliet och på regionala kontor runt om i landet.

Tjänsten

Tjänsten är ett projekt på heltid fram till årsskiftet 2019/20.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se senast den 28 april. Märk ansökan ”Medlem”. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så vänta inte med att söka!

Information

Mer information kan fås från organisationschef Thomas Lind, 08-617 38 58.

Välkommen med din ansökan!