Centerpartiet lokalt

Centerpartiets Brysselkansli söker administrativt ansvarig

Efter Centerpartiets lyckade EU-parlamentsval behöver vi förstärka vår personalstyrka i Bryssel!

Har du lång erfarenhet av administrativt arbete och starkt politiskt intresse? Gillar du att arbeta i team med stort eget ansvar? Drivs du av att jobba mot uppsatta mål och har en vilja att utveckla och utvecklas? Har du sinne för detaljer, är social och har bra organisatorisk förmåga? Om du tycker ovanstående stämmer in på dig vill vi gärna att du söker vår tjänst som administrativt ansvarig.

I valet 2019 gjorde Centerpartiet sitt bästa EU-val någonsin och har nu två ledamöter; Fredrick Federley och Abir Al-Sahlani. Efter att ha utökat vårt kansli med nya sakkunniga och en kommunikatör, letar vi nu efter någon som kan bidra till att effektivisera de administrativa delarna av kansliets arbete.

I tjänsten ingår att ansvara för ledamöternas mejl och kalendrar. Det är ett ständigt informationsflöde och en viktig uppgift är att se till att alla på kansliet får den information de behöver i sitt arbete. Dessutom måste ledamöternas kalendrar (besök, möten, utskott, förhandlingar, etc) samt deras resor fungera effektivt. I tjänsten ligger också att ansvara för organisering av seminarier och event i Bryssel, besök och aktiviteter för ledamöterna i Sverige, samt grupper som kommer på besök till parlamentet.

Tjänsten är placerad på Brysselkansliet, där det utöver parlamentarikerna kommer finnas 8 medarbetare. Centerpartiet i EU-parlamentet är ett litet kansli och även om alla har definierade ansvarsområden måste vi i praktiken även hjälpas åt med mycket av det praktiska dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom politik eller statsförvaltning
  • Har god organisatorisk förmåga, är noggrann och strukturerad
  • behärskar svenska, engelska och gärna ett ytterligare EU-språk i tal och skrift.
  • tycker om att arbeta i ett team där tempot är högt, det egna ansvaret stort och där vi ständigt samarbetar och drar nytta av varandra
  • är ansvarstagande, initiativrik och lösningsfokuserad
  • har minst två års arbetslivserfarenhet efter högskolestudier
  • är social och trivs i en internationell miljö

Det är meriterande om du har insikt i Centerpartiets politik och organisation.

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet ser vi gärna att kvinnor och män med olika bakgrund söker våra tjänster.

Att du delar Centerpartiets värderingar är en förutsättning.

Tjänsten

Enligt EU:s reglemente är tjänsten kopplad till EU-parlamentet med placering hos Centerpartiets EU-parlamentariker i Bryssel, under innevarande mandatperiod. Tjänsten är på heltid och arbete på obekväm arbetstid samt en del resor kan förekomma. Vi tillämpar 6 månader provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

1 februari 2020

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till sophia.bengtsson@europarl.europa.eu. Märk ansökan ”Tjänst Brysselkansliet”. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande vartefter de kommer in.

Frågor

För frågor om tjänsten, kontakta kanslichef Sophia Bengtsson, sophia.bengtsson@europarl.europa.eu eller +32 471 630142

Välkommen med din ansökan!