Centerpartiets Riksorganisation söker en redovisningsansvarig

Bild

Trivs du i en roll där din kompetens inom redovisning och din känsla för service och noggrannhet går hand i hand? En roll där det löpande redovisningsarbetet kompletteras med att utveckla rutiner och arbetssätt som gör att det blir lätt att göra rätt? Söker du en arbetsplats där lagspel, engagemang och ansvar är tydliga ledstjärnor? Då kan detta vara tjänsten du söker!

Centerpartiet söker en självgående redovisningsansvarig som önskar nya utmaningar och som gärna är förtrogen med ideell sektor. Som redovisningsansvarig sköter du hela redovisningsprocessen från ax till limpa, eller verifikat till färdigt bokslut. Du förväntas ta initiativ för att se över rutiner och arbetssätt som gör att våra medarbetare och medlemmar smidigt kan hantera det ekonomiska i organisationen så att det blir rätt från början. Du är även ett stöd till medarbetare och chefer i de här delarna.

Tjänsten är placerad på partikansliet i Gamla stan i Stockholm och i Ekonomiteamet ingår, förutom redovisningsansvarig, även en ekonomichef, en deltidsanställd lönehandläggare samt en redovisningsansvarig för syskonorganisationerna. Centerpartiets Riksorganisations har ca 80 anställda på Partikansliet, Riksdagskansliet samt ett antal regionala kontor runt om i landet.

Vi söker dig som:

  • har relevant utbildning och erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete
  • kan arbeta självständigt och hantera redovisningsprocessens alla moment
  • arbetar obehindrat med tex Visma-administration, Hogia eller annat redovisningssystem
  • har en god analytisk förmåga och tycker om att effektivisera rutiner och processer med både användaren och resultatet i fokus

Som person är du serviceinriktad, självgående och lösningsorienterad. Noggrannhet och struktur är viktigt för dig och du kombinerar helhetssyn med sinne för konsekvenser och detaljer. Du är lyhörd och jobbar bra både självständigt och tillsammans med andra. Att du delar Centerpartiets värderingar är en självklarhet. Eftersom vi tycker att jämställdhet och mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet ser vi gärna att kvinnor och män med olika bakgrund söker våra tjänster.

Vårt erbjudande till dig
Här får du möjlighet att arbeta i en värderingsstyrd organisation med engagerade kollegor på en arbetsplats med justa villkor. Det kommer dessutom att finnas tid för en bra överlämning och goda möjligheter att påverka och utveckla både rutiner och processer.

Placering och arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Centerpartiets Riksorganisations kontor i Gamla stan, Stockholm.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

I april 2022 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Skriv ”Redovisning” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 23 januari 2022.

Information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ekonomichef, Håkan Granlund, hakan.granlund@centerpartiet.se.

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.