Centerpartiets riksorganisation söker Organisationsutvecklare

Centerpartiet vill ge kraft åt varje människa. Därför är vårt uppdrag som anställda att rusta Centerpartiet för valframgång och att stötta centerpartister över hela landet, året om. Är du den som vill göra det tillsammans med oss? Då ska du söka tjänsten som organisationsutvecklare i region Väst!

Är du kreativ, vågar tänka nytt och gillar utmaningar? Gillar du att arbeta i team med stort eget ansvar? Är du van vid att engagera och hitta det bästa i människor och attraheras av att arbeta i en ideell organisation med tydliga mål som vi ska nå tillsammans? Om du tycker ovanstående stämmer in på dig vill vi att du söker vår tjänst som vikarierande organisationsutvecklare i region Väst!

Vår nuvarande organisationsutvecklare går vidare till en tjänst på en annan del av riksorganisationen och därmed söker vi en ny kollega som organisationsutvecklare till vårt regionkontor i Göteborg. Där kommer du att ingå i ett team för att stärka och stötta Centerpartiet på regional och lokal nivå. Ditt arbetsområde omfattar region Väst som består av Centerpartiets distrikt i Halland och Västra Götaland. (dvs. Göteborg, Sjuhärad, Skaraborg, Fyrbodal, VG Västra) och deras 55 kretsar.

Att vara organisationsutvecklare innebär att stödja centerrörelsen inom verksamhet. Denna tjänst jobbar med att öka engagemanget i organisationen och synliggöra Centerpartiet. Arbetet förutsätter att du aktivt tar del av den politiska debatten och regionalt driver på Centerpartiets verksamhet och politiska arbete. Som person har du god initiativförmåga, är ansvarsfull, lösningsfokuserad och flexibel och gillar att anta nya utmaningar. Att du delar Centerpartiets värderingar är en förutsättning.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • att målinriktat arbeta för att stärka Centerpartiet lokalt och regionalt inom exempelvis utbildning och coachning
  • att stödja och hjälpa kretsar och distrikt i arbetet med att bedriva utåtriktad verksamhet
  • att stödja, samordna och medverka i Centerpartiets organisationsarbete
  • att hålla kontinuerlig kontakt med ombudsmän, distriktspersonal, politiska sekreterare och andra partiföreträdare

Vi söker dig som har:

  • stort intresse för människor och förmåga att motivera och inspirera andra att genomföra och utveckla verksamhet
  • erfarenhet av att jobba med organisations- eller verksamhetsutveckling
  • relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som kan värderas likvärdigt
  • erfarenhet av engagemang inom civilsamhället antingen som medarbetare eller förtroendevald.
  • har ett brinnande intresse för samhällsfrågor och omvärlden

Vi värdesätter personliga egenskaper och gruppens sammansättning högt i samband med rekryteringar och vi ser gärna att människor med olika bakgrund söker för att berika vår verksamhet.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då tjänsten innebär resor. Arbetstiden är oreglerad och kvälls- och helgarbete förekommer regelbundet.

Övrigt
Tjänsten är placerad på vårt kontor på Drottninggatan i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Det är en heltidstjänst med oreglerad arbetstid och kvälls- och helgarbete förekommer regelbundet.

Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk.

Ansökan
Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se med ämnesraden ”Väst”. Ansökningarna hanteras löpande, så dröj inte med att söka, men sista ansökningsdagen är 3 okt 2021.

Information

För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till enhetschef Marianne Larm-Svensson, 072-7163853 marianne.larm-svensson@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.