Centerpartiet lokalt

Centerpartiets Riksorganisation söker senior projektledare

Är du en van projektledare som gillar att driva projekt från ax till limpa, där du har ett stort eget ansvar för att ta projektet i mål och uppnå resultat? Trivs med att leda och coacha kollegor och medlemmar så att projektets mål uppnås? Gillar du hugga i där det behövs och har ett starkt samhällsintresse och vill vara med och utveckla såväl organisation som verksamhet för att rusta Centerpartiet för framtidens utmaningar? Då ska du söka tjänsten som senior projektledare på Centerpartiets partikansli!

Centerpartiets partikansli ligger i Gamla Stan i Stockholm och består av 16 medarbetare som jobbar olika verksamheter som stödjer organisationen i stort. Det handlar bl.a. om medlemsservice, internationella kontakter, IT- och HR-stöd, ekonomifrågor samt nationella event och projekt. Centerpartiets Riksorganisation har totalt ca 75 anställda placerade på partikansliet, riksdagskansliet samt på regionala kontor runt om i Sverige.

Arbetsuppgifter

Som projektledare får du ansvar för olika organisatoriska projekt inom Centerpartiet. Det kan handla om stora utvecklingsprojekt som löper över flera år och berör hela Centerrörelsen och har många praktiska delmoment samt rapportskrivning eller mer avgränsade arbetsuppgifter som projektledning av evenemang, t.ex. Centerpartiets deltagande i Almedalen. Tillsammans med ledningen sätter du mål och ramar för projektet och sedan har du ett stort eget ansvar för att ro det hela i land tillsammans med eventuell projektgrupp och styrgrupp.

Tjänsten innehåller också ansvar för eller deltagande i löpande arbetsuppgifter som förekommer på partikansliet, t.ex. partistämmor, konferenser, ärendeberedning och valrörelser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av och förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation, gärna Centerpartiet, samt det ideella engagemangets drivkrafter.
  • Utbildning inom projektledning eller dokumenterad erfarenhet av att driva stora och komplexa projekt.
  • Mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift.
  • Stor förmåga att se helheten och identifiera utvecklingsbehov samt vana vid att ta egna initiativ och självständigt driva arbetet framåt.

Som person är du initiativrik, självständig, resultatinriktad och lätt att samarbeta med. Att du delar centerpartiets värderingar är en självklarhet. Eftersom vi tycker att jämställdhet och mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet ser vi gärna att kvinnor och män med olika bakgrund söker våra tjänster.

Tjänst

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter sommaren.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

Tillträde september 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Skriv ”Projektledare” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är den 11 augusti.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kanslichef Thomas Lind (thomas.lind@centerpartiet.se)

Välkommen med din ansökan!