Centerpartiets Ungdomsförbund söker Förbundsorganisatör

Är du samhällsintresserad? Vill du jobba med att anordna utbildningar och evenemang för morgondagens politiska ledare? Trivs du med att leda projekt och har lätt för att samarbeta med andra? Då ska du söka jobbet som förbundsorganisatör hos CUF!

Om CUF

Centerpartiets ungdomsförbund samlar ungdomar över hela Sverige som vill göra världen mer frihetlig med särskilt fokus på frågor inom klimat, jämställdhet, arbetsmarknad samt migration och integration. Vi är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet och verkar för att stärka ungas engagemang i samhället för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation.

På CUF:s riksorganisation arbetar i dagsläget fyra personer på heltid utöver förbundsordföranden. Riksorganisationen arbetar i nära samarbete med CUF:s förbundsstyrelse för att dels driva CUF:s politik nationellt, men också för att skapa möjligheter till lokalt engagemang över hela Sverige för unga inom centerrörelsen.

Nu söker vi en medarbetare som vill jobba med att planera fantastiska utbildningar och evenemang för våra medlemmar samt arbeta med förbundets internkommunikation och organisation! Vi söker dig som delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag. Har du dessutom kunskap om och erfarenhet av CUF:s politik och organisation är det en fördel.

Om tjänsten

Vår nuvarande förbundsorganisatör kommer efter sommaren att gå vidare till nya utmaningar och vi söker därför efter en ny stjärna som vill arbeta med oss på CUF:s riksorganisation.


Som förbundsorganisatör blir du huvudansvarig för planering, genomförande och utveckling av förbundets evenemang, utbildningar och den årliga förbundsstämman. Du ansvarar för vår internkommunikation och samordnar arbetet kring vårt nyhetsbrev. Du kommer också att hjälpa till med andra organisatoriska uppgifter i samarbete med övriga anställda på riksorganisationen, bland annat inom ramen för förbundets bidragsansökan till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Tjänsten innebär nära kontakt med både externa organisationer, förbundsstyrelsen och förbundets medlemmar. I tjänsten ingår också budgetansvar för de delar av verksamheten som faller inom tjänsteansvarsområdet.

Vem vi söker

Vi söker dig som:

  • är van vid att arbeta problemlösande med många bollar i luften.
  • är bekväm med att vara spindeln i nätet och löpande sköta kommunikation med olika aktörer i olika projekt.
  • har god förmåga att formulera dig i skrift.
  • är flexibel och van vid att anpassa dig efter olika situationer och förutsättningar.

För att lyckas i rollen som förbundsorganisatör tror vi också att du:

  • har lätt för att ta kontakt och arbeta tillsammans med andra.
  • är initiativrik, noggrann och strukturerad.
  • är positiv och ansvarstagande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med projektledning, internkommunikation eller administration. Meriterande är engagemang inom CUF eller annan liknande organisation samt tidigare erfarenhet av att arbeta med unga.

Lön:

Enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde:

1 augusti 2021, eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:

22 maj 2021. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tjänsten innebär heltid och utgår från vårt kontor i Gamla Stan, Stockholm. Sex månaders provanställning tillämpas.

Ytterligare information om tjänsten kan du få från Generalsekreterare Linnea Andersson, tel. 072 211 94 09, mail: linnea.andersson4@centerpartiet.se.

CV och personligt brev skickas till linnea.andersson4@centerpartiet.se. Märk din ansökan med ”Förbundsorganisatör”.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.