CUF Söker valmedarbetare

Bild

Sök projektanställning hos CUF i sommar!

Är du social, strategiskt gillar att debattera politik, och vill jobba för ett ökat stöd för Centerpartiet i valet 2022? Då är denna projektanställning något för dig!

Valet närmar sig med stormsteg och CUF stärker upp Riksorganisationen ytterligare med TVÅ personer som vill vara med i valrörelsen. Vi utlyser två tjänster, en med fokus på sociala medier och en med fokus på värvning och kampanj.

Centerpartiets Ungdomsförbund är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet. CUF arbetar för att stärka ungas engagemang i samhället, för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation. Vi söker dig som är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation, och som delar Centerpartiets grundläggande värderingar.

Valmedarbetare - fokus Sociala Medier

Som valmedarabetare med fokus på sociala medier kommer du få möjligheten att arbeta med att producera grafik och med förbundets kanaler i sociala medier. Grafikproduktionen inkluderar både bildproduktion och enklare videos och kommer att anpassas efter din profil och överenskommelser. Personen kommer arbeta tätt ihop med förbundsstyrelsens kommunikationsansvariga och med vår press och kommunikationsansvariga och valgeneral. Utöver detta förväntas du också resa runt i Sverige och kampanja, ta debatter och bokbord. Meriterande om du har erfarenhet av arbete med sociala medier, gärna också Indesign eller Canva etc.)

Valmedarbetare - Fokus värvning och kampanj

Som valmedarbetare med fokus på värvning och kampanj kommer dina huvudsakliga arbete bestå av att resa runt i Sverige, planera och genomföra utåtriktade aktiviteter avsedda för kampanj och värvning i distrikten. Stödja och hjälpa distrikten i medlemsvärvning samt fungera som resurs för att stötta upp valorganisationen. Personen kommer jobba tätt ihop med riksorganisationen, framför allt valgeneral och förbundsordförande för att stötta upp bemanning av kampanjer, debatter och turnéer. Körkort är ett krav!

Vi söker er som

  • Trivs med att vara på resande fot och har lätt att ta kontakt med människor.
  • Är väl förtrogen med CUF:s politik och som har erfarenheter av att debattera, värva medlemmar och övrigt socialt utåtriktat arbete.
  • Är kreativ, initiativtagande och självgående.

Meriterande är engagemang inom CUF eller annan liknande organisation, samt om du har tidigare erfarenheter av att ha jobbat med en valrörelse.

Lön: Enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpa och inkluderar övertidsersättning och ersättning för arbete på oregelbunden tid.

Tillträde: 13 juni, eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en projektanställning under sommaren och sträcker sig fram till valdagen den 11 september.

Sista ansökningsdag: 8 maj 2022. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Ytterligare information om tjänsten kan du få från Generalsekreterare Linnea Andersson,
tel. 072 211 94 09, mejl: linnea.andersson@centerpartiet.se.

CV och personligt brev skickas till linnea.andersson@centerpartiet.se. Märk din ansökan med ”Valmedarbetare CUF”.

Välkommen med ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.