CUF Storstockholm söker ny distriktsombudsman!

Bild

Vill du jobba med politik och hjälpa CUF Storstockholm att utvecklas? Då är detta din chans, CUF Storstockholm söker nämligen en ny distriktsombudsman!

CUF Storstockholm är Sveriges största CUF-distrikt och har kontinuerliga evenemang, kampanjer och demonstrationer. Vi har även ett tätt samarbete med Centerpartiet i Stockholms stad och Stockholms län, och distriktsombudsmannen delar även kontor med tjänstepersonerna för staden och länet.

Distriktsombudsmannen arbetar bland annat med kommunikation, medlemsvård och organisation. Alltså allt ifrån att ta fram utspel till att designa instagraminlägg till att se till att det organisatoriska flyter på. Med andra ord en härlig blandning av uppgifter!

Då det är valår söker vi dig som kan tjänstgöra på heltid under hela 2022, med möjlighet till vidare tjänst på 50% under 2023.

Vi söker dig som är social, kreativ, självgående och insatt i politik samt delar CUFs värderingar.

Arbetsuppgifter

Som distriktsombudsman förväntas du arbeta med distriktets verksamhet, och arbeta både kommunikativt och organisatoriskt. Du kommer behöva komma med idéer på demonstrationer, utspel, event med mera. Du kommer arbeta nära distriktsstyrelsen, men även finnas tillgänglig för avdelningarna som finns inom CUF Storstockholm. Även kontakt med medlemmarna är en central del i arbetet.

Tjänsten utgår ifrån Centerpartiets kansli på Vanadisvägen 28 i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Kan arbeta med digitala designverktyg
  • Är social och öppen Erfarenhet av tidigare valrörelse och politik är meriterande
  • Är driven och kan ha många bollar i luften
  • Är självgående och kan ta egna initiativ i arbetsprocesser
  • Delar CUFs värderingar
  • Erfarenhet av tidigare valrörelse och politik är meriterande

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till cufstorstockholm@centerpartiet.se. Rekryteringen sker löpande, så är du intresserad, sök!

Information

För ytterligare information, kontakta distriktsordförande Jonathan Lindkvist, jonathan.lindkvist@centerpartiet.se.

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.