CUF Uppsala län söker valombudsman

Bild

Vill du ha Sveriges roligaste sommarjobb? Har du en förmåga att engagera och samtala med alla typer av människor? Vill du stärka CUF och sprida vår politik till nya ungdomar i CUF Uppsala län? Då ska du söka jobbet som valombudsman för CUF Uppsala län.

Som valombudsman för CUF Uppsala län arbetar du med att samordna valrörelsen i distriktet. Framförallt jobbar du utåtriktat med skolbesök, digital och fysiska kampanjer och medlemsvärvning i valrörelsen. Tillsammans med distriktsstyrelsen planerar du och genomför interna aktiviteter och kampanjer både fysiskt och digitalt. Du arbetar med att stärka närvaron på sociala medier och samordna valarbetande medlemmar! Tjänsten är en projektanställning.

Vi söker dig som

  • Är bra på att engagera och motivera andra
  • Har en förmåga att söka kontakt med alla typer av människor
  • Tycker om att jobba i ett lag där tempot är högt, det egna ansvaret stort och där vi samarbetar och drar nytta av varandras kunskaper
  • Har politisk fingertoppskänsla och är genuint samhällsintresserad
  • Har grundläggande kunskaper gällande redigering av film och bild

Meriterande är

  • Engagemang i CUF eller liknande organisation
  • B-körkort

Omfattning: 75%, eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.
Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse

Vill du veta mer? Hör av dig till Elin Venholen på elin.venholen@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till elin.venholen@centerpartiet.se.Sista ansökningsdag är den 20 april. Ansökningar utvärderas löpande.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.