CUF Västra Götaland söker distriktsombudsman med fokus EU-val

Bild

CUF Västra Götaland är ett av CUF:s största distrikt och vi har kontinuerliga event och deltar på många skolbesök och debatter. Vi samarbetar med Centerpartiet i Västra Götaland och distriktsombudsmannen delar kontor med tjänstemän för Centerpartiet Västra Götaland och Centerpartiet Göteborg.

Som ombudsman kommer du ha varierande arbetsuppgifter; allt från att organisera event och delta på debatter till att pyssla med instagram-inlägg. Du kommer arbeta tätt med distriktsstyrelsen för att samordna en så bra valrörelse som möjligt.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning mellan januari 2024 och juni 2024 med möjlighet till förlängning. Till en början är tjänsten belagd på 25% för att sedan trappas upp till 100% i april, maj och juni.

Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Göteborg men resor inom distriktet är en stor del av arbetet.

Kvalifikationer:

  • Delar CUF:s och Centerpartiets värderingar
  • Tidigare erfarenhet inom ideella organisationer eller föreningar
  • Är självgående, driven och gillar att ha många bollar i luften
  • Villig att lära dig mer om sociala medier, marknadsföring och digitala designverktyg


Meriterande:

  • Erfarenhet av politiskt engagemang inom centerpartiet eller syskonorganisationer
  • Erfarenhet av att arbeta med sociala medier och digitala designverktyg
  • Erfarenhet av tidigare valrörelse
  • B-körkort

Arbetsuppgifter:
Som ombudsman med fokus på EP-val kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att samordna distriktets valrörelse, genom att planera, delta i och genomföra skolbesök, debatter, kampanjer, event och andra aktiviteter. Du kommer även att ansvara för inköp av kampanjmaterial och distriktets sociala medier. Du kommer arbeta nära distriktsstyrelsen och internkommunikation till medlemmar är en stor del av arbetet.

Tillträde: Januari 2024.
Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till ella.hagberg@centerpartiet.se senast den 7 december. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.