CUF Västra Götaland söker en valledare

Vill du ha Sveriges roligaste sommarjobb? Har du en förmåga att engagera och samtala med alla typer av människor? Vill du stärka CUF och sprida vår politik till nya ungdomar i Västra Götaland? Då ska du söka jobbet som valledare för CUF Västra Götaland.

Som valledare för CUF Västra Götaland arbetar du med att samordna valrörelsen i distriktet. Framförallt jobbar du utåtriktat med skolbesök, debatter och medlemsvärvning under valrörelsen. Tillsammans med distriktsstyrelsen planerar du och genomför interna aktiviteter och kampanjer både fysiskt och digitalt. Du arbetar med att stärka närvaron på sociala medier och samordna valarbetande medlemmar! Tjänsten är en projektanställning och innebär heltid.

Vi söker dig som

  • Är bra på att engagera och motivera andra
  • Har en förmåga att söka kontakt med alla typer av människor
  • Tycker om att jobba i ett lag där tempot är högt, det egna ansvaret stort och där vi samarbetar och drar nytta av varandras kunskaper
  • Har politisk fingertoppskänsla och är genuint samhällsintresserad

Meriterande är

  • Engagemang i CUF eller liknande organisation
  • B-körkort

Omfattning: 100%, eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.
Tillträde: 1 april, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20 februari. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Stämmer ovanstående på dig?
Hos oss får du arbeta med trevliga kollegor och medlemmar för att utveckla CUF Västra Götaland! Vi har roligt tillsammans och vi tror på stark laganda där alla samarbetar. Tjänsten är i första hand placerad i Göteborg och är en projektanställning fram tills 2022-09-30.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer kontakta distriktsordförande Gustav Andersson tel. 0727335164.

Välkommen med din ansökan, som skickas till Valledare för Centerpartiet Storgöteborg natalie.johansson@centerpartiet.se senast 20/2. Märk din ansökan med “Valledare CUF VG”.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.