Ombudsman/kommunikatör till Centerpartiet i Uppsala län

Centerpartiet i Uppsala län söker en medarbetare som med engagemang och driv vill vara med och lägga grunden för valframgång i de kommande valen.

Är du samhällsintresserad, resultatfokuserad och gillar stort eget ansvar? Vill du tillsammans med andra utveckla politik som formar ett grönt, tryggt och företagsamt Uppsala län?

Arbetsuppgifter

Arbetet är skiftande med planering av styrelsemöten tillsammans med ordförande och arbetsutskott, praktiskt arrangera studiebesök och kampanjevent, planera och genomföra stämmor utbildningar och medlemsmöten. Du kommer att vara en central medarbetare för kontakter med centerpartister i länets kommunkretsar. Intern och extern kommunikation är en viktig arbetsuppgift för att förmedla vår politik och hålla våra medlemmar uppdaterade.

Det är ett omväxlande arbete med både långsiktigt strategiskt utvecklingsarbete och dagliga kommunikativa och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du känner igen dig i en eller flera av dessa punkter:

  • Du har stor social kompetens med förmåga att motivera och inspirera andra och som sätter laget före jaget
  • Du vill vara med i en organisation som drivs framåt med ett tydligt mål och har en god förmåga och stor nyfikenhet på att möta andra människor
  • Du är ansvarsfull, självgående och har fokus på att nå målen och kan prioritera det som är viktigt
  • Du har erfarenhet av att vara anställd eller aktiv på ledande positioner inom den ideella sektorn
  • Meriterande är om du har erfarenheter av att ha arbetat eller varit aktiv i valrörelser

Körkort underlättar då tjänsten innebär resor i hela länet. Arbete på kvällstid och helger förekommer regelbundet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du ställer upp på Centerpartiets grundläggande värderingar är en förutsättning.

Vill du bli vår medarbetare?

Det här är vi Centerpartiet i Uppsala län

Centerpartiet i Uppsala län består av åtta kommunkretsar. Vi är med och styr i sju kommuner varav vi har ordförandeposten i tre kommunstyrelser samt att vi är en del av det blå/gröna styret i regionen. I riksdagen representeras vi av en ledamot.

Tillsammans med våra förtroendevalda i distriktsstyrelsen kommer du att ha stort inflytande och ansvar för Centerpartiets valrörelse i Uppsala län samt att fortsätta utveckla vår organisation.

Vi har ett viktigt samarbete med våra syskonorganisationer Centerkvinnorna, Centerpartiets ungdomsförbund samt Centerstudenter.

Tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse och fram till och med december 2022, med ev förlängning. Tjänsten är på 100%.

Uppsala distriktet har kontor i centrala Uppsala, att arbeta hemifrån är möjligt men att delta på möten och aktiviteter runt om i länet är ett krav.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan
Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Märk meddelandet ”Uppsala län”.

Vi hanterar ansökningar löpande men senast den 15 april vill vi ha din ansökan.

Information

För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till distriktsordförande Catarina Deremar, 070-3368160.

Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.