Verkställande distriktsledare till Centerpartiet i Sörmland

Centerpartiet i Sörmland söker en medarbetare som med engagemang och driv vill vara med och lägga grunden för valframgång i de kommande valen.

Är du samhällsintresserad, resultatfokuserad och gillar stort eget ansvar? Har du erfarenhet av att organisera, samordna och leda en ideell organisation? Attraheras du av att arbeta i en organisation där nyckeln till framgång ligger i att engagera och motivera andra och tillsammans utveckla verksamhet som leder till resultat?

Om du tycker ovanstående stämmer in på dig vill vi att du söker tjänsten som verkställande distriktsledare!

Centerpartiet i Sörmland består av 9 kommunkretsar där vi är med och styr i 4 av dem. I regionen har vi fyra förtroendevalda i regionfullmäktige och ingår i majoriteten. I Riksdagen representeras vi av en ledamot. Tillsammans med våra ledande företrädare i såväl kommuner, region som riksdag och distrikt är det du som för distriktet framåt och ser till att vi har en väl fungerande organisation som kan vara med och föra Centerpartiet i Sörmland till framgångar under kommande val!

Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse och fram till och med september 2022, med ev förlängning. Tjänsten är på 50% men kan utökas under valåret 2022.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en centralfigur för distriktets arbete med att samordna och genomföra verksamhet och leda verkställandet av distriktsstyrelsen beslut. Du samordnar och fördelar uppgifter mellan anställda, förtroendevalda och övriga medlemmar. Du bistår i det administrativa arbetet där uppgifter kopplat till valet 2022 kommer vara en viktig del. Du är ett bollplank och bistår kretsar i deras arbete samt stöttar i praktiskt i deras nomineringsarbete. Det är ett omväxlande arbete som spänner över både långsiktigt utvecklingsarbete, daglig verksamhetsplanering och administrativ verksamhet. Sociala kontakter både internt, med medlemmar och förtroendevalda, och externt, med myndigheter, organisationer och allmänhet är del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • har stor social kompetens med förmåga att motivera och inspirera andra och sätter laget före jaget,
  • är ansvarsfull, självgående och har fokus på att nå målen och kan prioritera det som gör skillnad
  • har erfarenhet av att som anställd eller förtroendevald ha genomfört valrörelse med Centerpartiet
  • har goda kunskaper i office-paketet samt kan använda sociala medier
  • har genomfört Centerpartiets Ledarskap 1 eller motsvarande ledarskapsutbildning

Meriterande är om du:

  • har arbetat inom serviceyrken eller inom centerrörelsen.
  • har jobbat med organisationsutveckling och projektledning.

Körkort är ett krav då tjänsten innebär resor i hela länet, tillgång till bil är en fördel. Arbete på kvällstid och helger förekommer regelbundet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du ställer upp på Centerpartiets grundläggande värderingar är en förutsättning.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tjänsten

Tjänsten är på visstid med start enligt överenskommelse och fram till och med september 2022. Tjänsten är på deltid med möjlighet till utökad tjänst under valåret 2022.

Placeringsort kan vara flexibelt men möjlighet att kunna delta på möten och aktiviteter i hela Sörmland är ett krav.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Märk meddelandet ”Sörmland”.

Vi vill ha din ansökan senast den 18 april.

Information

För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till distriktsordförande

Martina Johansson, martina.johansson@centerpartiet.se,  072-467 61 43

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.