Centerpartiet lokalt

Centerpartiet i Malmö söker tre kampanjledare

Vill du ha sommarens roligaste jobb där du får vara med och bidra till att Centerpartiet i Malmö gör vår bästa valrörelse någonsin? Vill du vara en av våra nyckelspelare, leda kampanjteam och engagera både kandidater och valarbetare?

Då söker vi dig! Vi söker dig som älskar att träffa folk, har god social förmåga och är initiativtagande. Du är självständig men också inriktad på lagarbete och gillar att samarbeta. Är du dessutom en fena på sociala medier är det ett stort plus. Erfarenhet från centerrörelsen eller andra ideella organisationer är meriterande men inte obligatoriskt. Då vi söker flera personer kommer du ingå i ett lag som arbetar tillsammans. Du kommer ansvara för kampanjteam bestående av ideella valarbetare och kandidater och jobba tätt med Centerpartiet i Malmös verksamhetsledare och kretsstyrelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Organisera och genomföra samtalskampanjer.
  • Leda kampanjteam/valarbetare.
  • Engagera och entusiasmera.
  • Hantera sociala medier.
  • Eventuell presskontakt.

Anställningen:

Visstidsanställning med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Inledningsvis deltid med chans till ökad tjänstgöringsgrad i slutet av valrörelsen.

2018-06-09 – 2018-09-16 eller enligt överenskommelse.

Kvälls- och helgarbete ingår i arbetstiden och oreglerad arbetstid tillämpas.

Ansökan:

Vi vill ha ditt CV samt personligt brev, alternativt länk till din LinkedInprofil. Skicka detta till evelina.reuterfors@centerpartiet.se senast 2018-03-31.


Vid frågor, maila ovan eller ring Evelina Reuterfors på 070 572 52 35.