Centerpartiet lokalt

Centerpartiet söker webbredaktör

Efter ett framgångsval utvecklar Centerpartiet nu den digitala närvaron. Vår webb, såväl internt som externt, är navet i vår kommunikation och en av våra viktigaste kanaler. Vår webbplats har de senaste åren uppmärksammats, bland annat vann vi Guldhanden 2017. Nu söker vi dig som vill driva den spännande utvecklingen framåt tillsammans med oss.

Som webbredaktör är du redaktionellt ansvarig för vår webbplats, med en intern och extern del, och för våra nyhetsbrev. Du ansvarar också för vår sökannonsering och ditt fokus ligger på konvertering. Du producerar och publicerar innehåll och driver ett kontinuerligt utvecklingsarbete för att få besökarna att vilja fördjupa sin relation till Centerpartiet.

Du jobbar tätt tillsammans med sociala medier-ansvarig och har nära samarbete med IT-enhet och med externa leverantörer. Du är en van projektledare och kommer att ha egna projekt med budgetansvar och ansvar för byråkontakt.

Du är snabb vid tangentbordet, förstår hur man skriver för webb och mobilformat och tänker SEO och CTR. Du går dagligen till Google Analytics för att förstå och agera på användarnas beteende. Att tänka nytt och kreativt är en självklarhet för dig. Vår webb är byggd i SiteVision.

Vi tror att du har praktiska erfarenheter som webbredaktör på en redaktion, e-handel eller byrå. Du brinner för digitalt innehåll och konvertering. Att du redan idag har en stark digital närvaro och följer med i den digitala utvecklingen ser vi som en självklarhet.

Du delar centerrörelsens värderingar och tidigare erfarenhet av partiarbete är en merit, men inget krav. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Riksdagen och har ett redaktionellt arbetssätt som rör hela kommunikationsarbetet där egna kanaler jobbar tätt tillsammans med press.

Som person är du en stresstålig och leveranssäker lagspelare. Du är driven, kreativ och möjlighetsinriktad.

Arbetstid och tillträde

Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande vartefter de kommer in och slutför rekryteringen snarast möjligt.

Frågor

För frågor om tjänsten så kontaktas Emma Fahlstedt, chef egna kanaler. emma.fahlstedt@centerpartiet.se, 08-786 41 82

Välkommen med din ansökan!

Relaterade nyheter