Centerpartiet lokalt

Centerpartiet Västmanland söker Administratör/ombudsman

Vi söker en glad och positiv person som gillar att vara ”spindeln” i nätet. Tjänsten består mest av administrativa uppgifter och du behöver vara strukturerad, ordningsam och kan leda och organisera arbetet.

Du kommer ansvara för att anordna möten, evenemang samt tjänstgöra på styrelsemöten som sekreterare. Vi ser att du delar Centerpartiets värderingar.

För att lyckas med uppdraget tror vi att du som lägst har gymnasieutbildning, har erfarenhet av administrativa uppgifter, är väl förtrogen med Officepaketet och har goda kunskaper om sociala medier. Vi värdesätter en hög social kompetens då kontakt med våra medlemmar sker dagligen. Meriterande är om du har kunskap om Sveriges valsystem och även har en samhällsutbildning eller liknande i bagaget. Det är viktigt att du kan formulera dig väl i både tal och skrift.

Tjänsten är på deltid (50%) Tillgång till egen bil och körkort är en förutsättning, då det ingår resor i jobbet. Arbetstiderna är både dag, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta

Anna Gunstad Bäckman, distriktsordförande

på 070 739 92 96 eller anna.gunstad@centerpartiet.se

Skicka din ansökan inklusive CV senast

31 oktober till: vastmanland@centerpartiet.se