Centerpartiet lokalt
  • / Vårt parti
  • / Lediga jobb
  • / Centerpartiets Ungdomsförbunds riksorganisation söker en press- och informationsansvarig

Centerpartiets Ungdomsförbunds riksorganisation söker en press- och informationsansvarig

Bild

Brinner du för politisk kommunikation? Är du van vid att hantera media och bedriva opinionsbildning? Vill du jobba i ett skarpt, liberalt ungdomsförbund? Då ska du söka jobbet som press- och informationsansvarig hos Centerpartiets Ungdomsförbund!

Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF) är en politisk organisation med tätt samarbete till Centerpartiet. CUF arbetar med politik, organisation, utbildningar, media och opinionsbildning. Vi vill stärka ungas engagemang i samhället för att skapa en bättre framtid. Vi söker en medarbetare som är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation. Du delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag.

Som press- och informationsansvarig spänner ditt ansvar över såväl intern som extern kommunikation och politiska kampanjer. Du kommer att vara huvudansvarig för:

  • CUF:s mediakontakter
  • sociala medier
  • den interna kommunikationen genom nyhetsbrev och hemsida
  • framtagandet av kampanjidéer och utformande av grafiskt material där bland annat en kampanj till Europaparlamentsvalet ska tas fram under hösten.
  • bistå med hjälp i skrivandet av politiska texter och artiklar.

Tjänsten innebär heltid och utgår från Stockholm. Du kommer utöver resterande personal på riksorganisationen jobba tätt ihop med både förbundsstyrelsen och förbundsordförande för CUF.

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom media/kommunikation. Meriterande är idémässigt arbete i CUF eller annan liknande organisation, samt kunskaper i Photoshop, Indesign och övriga Adobe-paketet. Du som söker ska ha lätt att samarbeta med andra människor, vara initiativrik, ha lätt att utrycka dig i tal och skrift samt vara öppen för nya idéer och arbetsformer. Vi söker dig som vill vara med och forma CUF:s framtid med målet om större inflytande i opinionen och vinst i europaparlamentsvalet 2019!

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tillträde: 15 oktober 2018, eller enligt överenskommelse

Intervjuperiod: 11-13 september

Sista ansökningsdag: 9 september

Ytterligare information om tjänsten kan du få från generalsekreterare Märta Martin-Åkesson tel. 073-046 86 81 eller mail: marta.martin-akesson@centerpartiet.se

Sänd dina ansökningshandlingar (personligt brev och CV), till e-post: marta.martin-akesson@centerpartiet.se. Skriv även med i ansökan vilka tider mellan 8.00-19.00 som skulle passa för intervju under den 11-13/9. Vi ser också gärna att du skickar med arbetsprov på grafiskt material, men det är inget krav.