Helena Vilhelmsson

Personbild


Jämställdhetspolitisk talesperson. Riksdagsledamot Örebro län.

Jag är 53 år, bor på min föräldragård utanför Nora, är skogligt utbildad. Med många års erfarenhet av lokal politik, är jag glad att nu kunna påverka i Sveriges riksdag, där förutsättningarna för kommuner och enskilda människors liv formas.

Sverige är ett fantastiskt land med ordning o reda, god service o omvårdnad. Ändå upplever många en trötthet och krångel i vardagen. Det är krångligt att anställa som företagare, krångligt och ibland inhumant att vara sjukskriven eller att vara annorlunda och skilja sig från mängden. Jag vill ha ett enklare Sverige. Orättvisor existerar fortfarande mellan kvinnor och män, mellan stad och land, mellan olika grupper av människor. Orättvisorna måste få ett slut. Jag vill ha ett mer medmänskligt Sverige.

Kontakta Helena Vilhelmsson

Kontakta Helena

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.