Lars Thomsson

Personbild


Riksdagsledamot Gotlands län

Jag är en erfaren politiker från Gotland som är djupt rotad i den gotländska myllan. Min bakgrund har jag som företagare. Jag har varit mjölkbonde med 100 kor i 20 år, en verksamhet som numera är nedlagd och gården är utarrenderad. Miljö- och klimatfrågorna har alltid varit min främsta politiska drivkraft. Det har gjort att jag jobbat sju år som nationell vindkraftsamordnare åt regeringen. Övriga hjärtefrågor är företagsfrågor och att livet skall kunna fungera även utför storstaden.

I mitt riksdagsarbete kommer jag fokusera på två områden. Dels klimatutmaningen som är mänsklighetens ödesfråga. Vi kan ännu rädda jorden från de värsta effekterna av den pågående klimatförändring, om politiken agerar omgående. Dels att företräda Gotland, det eftersom länet enbart har två ledamöter i riksdagen. Min roll blir att vara en dubbelriktad länk mellan Gotland och Stockholm.

Kontakta Lars Thomsson

Kontakta Lars

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.