Niels Paarup-Petersen

Personbild


Utbildningspolitisk talesperson och talesperson för cybersäkerhet och digitalisering. Riksdagsledamot Malmö.

Jag är pappa till två tjejer och har varit fritidspolitiker i över 10 år. Jag vill vara en starkt röst för Malmö och Skåne i riksdagen och en röst för att du ska få mer frihet och makt över din vardag. En röst för hållbar utveckling, öppenhet och framtidstro.

Jag kommer arbeta för reformer som tar Sverige framåt. Det måste bli enklare att leva hållbart, att få ett första jobb, skapa nya framgångsrika företag och få en bostad. Både näringslivet och välfärden måste utvecklas med digitala lösningar och mindre byråkrati.

Kontakta Niels Paarup-Petersen

Kontakta Niels

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.