Cannot call method "getProfileImage" of null

Sofia Nilsson

Personbild


Talesperson i frågor om omsorg och psykisk hälsa. Riksdagsledamot Skåne Norra och Östra

Jag är sjuksköterska till yrket men under de senaste fyra åren har jag varit vice ordförande i kommunstyrelsen i Skånes gröna hjärta, Östra Göinge kommun. Som uppväxt och boende på landsbygden så drivs jag av visionen om ett Sverige som håller samman och som ger samma möjligheter för dig att bo, leva, arbeta, driva företag, ha tillgänglig vård och känna trygghet, oavsett var i landet du bor. Men för att vi ska nå dithän så måste våga tänka nytt, våga ifrågasätta och förändra de system som hämmar utvecklingen. Jag vill vara med och staka ut vägen framåt!

Kontakta Sofia Nilsson

Kontakta Sofia

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.