Ulrika Heie

Personbild


Infrastrukturpolitisk talesperson. Riksdagsledamot från Skaraborg och vice gruppledare.

”Där människor får växa, i gemenskap där alla behövs” är ett citat ur Centerpartiets historia. Jag vill vara med i det parti som ger människor möjligheter att förverkliga sina livsdrömmar oavsett var i landet man bor. Centerpartiet är en kraft för utveckling och tillväxt där människan är utgångspunkt och våra profilfrågor som handlar om jobb och miljö är grundläggande för att skapa en hållbar framtid.

Jag brinner för:

  • En skola med riktigt bra lärare, där alla elever möts utifrån sina förutsättningar och ges möjligheter att nå sin egen potential. Där kunskap och kreativitet, moderna lärverktyg och den skolnära forskningen bidrar till framgångsrika skolor överallt.
  • Landsbygdens utveckling där företagandet i de gröna näringarna får möjligheter att bli konkurrenskraftiga, där kommunikationerna utvecklas och hela landet lever!
  • Unga människors möjligheter till utbildning och jobb för att förverkliga sina mål i livet.
Kontakta Ulrika Heie

Kontakta Ulrika

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Gick inte att hämta tweets.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.