Våra kampanjer

Bild

När vi kampanjar för vi en dialog med kommuninevånarna.

Våra kampanjer

Kampanjer är synonymt med valår. Dock har Centerpartiet valt att fredagsvandra. Varje vecka på fredag är vi ute och träffar kommuninnevånare för att fånga in synpunkter, räta ut frågetecken, svara på frågor om alla olika områden som berör politiken. Ibland kommer det många både spontant och förberett och ibland är det enstaka. Vi varvar mellan orterna i Sotenäs och brukar vara 2-3 ggr i rad på varje plats innan vi går till nästa.

För oss är det viktigt att ha örat mot marken hela tiden och inte bara dyka upp några veckor inför valet. Vi är på plats kl 15.30 och stannar till ca 17.00. Var kommer ni att se på vår hemsida och i våra Facebook flöden.

Givetvis genomför vi en valkampanj också. Den startar vi som regel efter midsommar med ett antal kampanjer under juli månad där vi finns vid våra köpcentra och event som Kanaldagen, Amaze och Sjöräddningens dag. Under augusti kommer ni att se oss 2-3 dagar i veckan runtomkring i våra lokala samhällen. Ni kan alltid se på vår hemsida eller i våra Facebook flöden var nästa aktivitet äger rum.

Dessa aktiviteter fortsätter på samma sätt in i september fram till valdagen.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.