Välkommen till Centerpartiet i Östergötland


Alla ska kunna bestämma över sitt liv genom egna och fria val. Du ska kunna skapa din egen framtid, oavsett var i landet du väljer att bo. Tillväxt och nya jobb skapas bäst om vi samtidigt tar ansvar för miljön. Utifrån det formar vi vår politik för Östergötland.

Distriktsstyrelsen jobbar stöttande åt kretsar i hela Östergötland

Distriktetstyrelsen jobbar kontinuerligt med att samordna och stötta kretsarna i deras dagliga arbete, samtidigt som det är en kontaktyta mellan kretsar, regionen, riksdagen och riksorganisationen.

Har du några frågor eller förslag till distriktet, kontakta då ombudsman Felix, ordförande i din krets eller någon i distriktsstyrelsen.

I distriktsstyrelsen sitter:

Birgitta Gunnarsson, Mjölby (ordförande), Lars Vikinge, Linköping (1:e vice ordförande), Joakim Magnusson, Åtvidaberg (2:e vice ordförande), Muharrem Demirok, Linköping, Carola Andersson, Valdemarsvik, , Roger Sandström, Norrköping, Kristin Yderfors, Finspång, Wilhelm Ydrestål, Ydre samt Lars Carlsson, Motala.


sol-has-bg

Senaste nytt från Östergötland

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.