Anmäl dig till steg-1-utbildningar

Distriktet i Östergötland anordnar under augusti och september tre steg 1-utbildningar riktade till alla medlemmar i Östergötland. Utbildningarna hålls digitalt och pågår mellan 18:00 och cirka 20:30. Perfekt för dig som ny medlem att introduceras till partiet, eller för dig som mer rutinerad att vässa och uppdatera dina kunskaper. Utbildningarna ges inom:

Politik —26 augusti
Att syssla med politik är att vilja, att veta vad du och partiet har för utgångspunkt och ständigt vara beredd att utvecklas. Centerpartiets utbildningar i politik ger dig en grundlig orientering i vår ideologiska utveckling och hjälper dig spetsa din politiska kompetens.

Kommunikation—2 september
Att kommunicera ut den politik och de värderingar en står för är grunden för att Centerpartiet ska nå ännu större framgångar. Centerpartiets kommunikationsutbildningar ger dig verktygen för att du ska bli en framgångsrik Centerambassadör och superkommunikatör.

Ledarskap — 16 september
Att leda dig själv och andra är en utmaning för alla som blir aktiva i ett politiskt parti. Oavsett vilket uppdrag du får och hur djupt du väljer att engagera dig. Centerpartiets ledarskapsutbildningar ger dig verktygen och förmågan att utveckla ditt personliga ledarskap.


Inkom med din anmälan till felix.gronqvist@centerpartiet.se redan nu, eller senast 15 augusti. Berätta också vilken eller vilka utbildningar du är intresserad av att gå.


Tryck här för anmälan och detaljer , 284.4 kB.