magnus thulin - kandidat i EU-valet

Hela Skånes kandidat till Europaparlamentet

Mitt namn är Magnus Thulin och jag kandiderar till Europaparlamentet för Centerpartiet, är 36 år och bor i Malmö. Jag är utbildad ekonom med examen från London men har även bott, studerat och arbetat i Ungern, Spanien och Turkiet.

Jag driver två företag som med inriktning på elektronik och e-handel av ekologiska produkter. Jag är uppvuxen i en småländsk företagarfamilj med föräldrar som har lärt mig att frihet kommer genom en stark drivkraft och hårt arbete.

Företagande är en viktig del som driver Sverige framåt. Företagare och deras verksamheter gör att vi kan ha en välfärd med bra vård, omsorg, utbildning, järnvägar och vägar för både människor och gods samt ett rättsväsende. Sverige och EU måste ha företagande i världsklass för att kunna möta och lösa de utmaningar som världen står inför. EU behöver ha fler handelsavtal med övriga världen för att underlätta för handel och minska regelkrångel, som kan hota utvecklingen.
Jordbruk och industri är vanligt på landsbygden och det är viktigt att dessa branscher inte missgynnas. Man ska kunna driva företag på samma villkor i hela Sverige.

Företagande i världsklass kräver att vi i Sverige och inom EU satsar än mer på infrastruktur. Väl fungerande vägar, järnvägar, flygplatser, elnät och fiber såväl i staden som på landsbygden är ett måste för att det ska fungera att driva företag!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.