Björn Berg

Personbild


Ledamot

Jag har varit en aktiv medlem i Centerpartiet sedan 2019 och har en mångårig bakgrund inom företagsledning, där jag tjänstgjorde som Head of Public Affairs i ett av Sveriges största börsnoterade företag. Under den tiden var jag ansvarig för företagets samhälls- och politikrelationer på alla nivåer.

För närvarande innehar jag flera politiska uppdrag som inkluderar förtroendevald i styrelsen för det kommunala fastighetsbolaget i Haninge kommun, styrelsemedlem i Centerpartiets Seniornätverk och medlem i styrelsen för Studieförbundet Vuxenskolan. Dessutom är jag ledamot i kretsstyrelsen för Centerpartiet i Haninge.

Jag är också engagerad i att erbjuda sakpolitiskt stöd åt våra folkvalda inom Centerpartiet, särskilt inom områden som infrastruktur, IT och digitalisering. Min familj och jag har varit bosatta i Vendelsö i Haninge kommun under många år.

Mitt mål i distriksstyrelsen är att främja en nära relation med våra Centerkretsar i länet, erbjuda stöd och hjälp samt bidra till att utveckla vårt parti i riktning mot en progressiv och innovativ framtid.

Kontakta Björn Berg

Kontakta Björn

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.