Indra Karreskog Rehbinder

Personbild


Ledamot

Jag har en bakgrund i Centerstudenter där jag började engagera mig 2014. Under de senaste åren har jag engagerat mig mer i Centerpartiet och är nu ledamot i distriktsstyrelsen.

Jag är utbildad till personalvetare men idag är jag kommunalråd i Solna där mitt fokus är att skapa bättre förutsättningar för alla barn i skola och förskola och att alla beslut ska ha miljö och klimat i åtanke.

I distriktsstyrelsen vill jag bidra till ett samlat distrikt där alla medlemmar får utrymme att utvecklas och påverka länet i en grön och frihetlig riktning!

Kontakta Indra Karreskog Rehbinder

Kontakta Indra

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.