Johan Krogh

Personbild


1:a vice ordförande

Jag heter Johan Krogh och är förste vice distriktsordförande samt biträdande kommunalråd för Centerpartiet i Nacka. Jag leder också Centerpartiets kommunala sektion i Stockholmsregionen. Mitt politiska engagemang bygger på människors rätt att själva utveckla och förverkliga sina liv. Jag tror på individens vilja och förmåga att fatta kloka beslut. Utöver det har jag ett stort engagemang för stadsutvecklingsfrågor, skärgården och miljövänlig mobilitet. Fritiden tillbringar jag gärna ute i skärgården och i Jämtlands skogar. Jag har en bakgrund som utbildad personalvetare med examen i psykologi.

Jag vill i mitt arbete i distriktsstyrelsen fokusera på att vi som distrikt ger bästa möjliga förutsättningar för att distriktets kretsar ska bli så välfungerande som bara är möjligt. Med starka, självgående och aktiva kretsar har vi fantastiska möjligheter att nå stora valframgångar 2022.

Kontakta Johan Krogh

Kontakta Johan

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.