Patrik Buddgård

Personbild


Ordförande

Jag är idag ordförande för Centerpartiet i Stockholms län. Till vardags arbetar jag som gymnasielärare och har även en master i statsvetenskap. Jag älskar att springa och tar helst cykeln när jag ska transportera mig. Jag brinner för utbildningsfrågor, ett klimatsmart samhället där vi värnar grönområden och natur samt goda förutsättningar för unga att hålla på med idrott på just sin egen nivå!

I distriktsstyrelsen vill jag arbeta för att vässa vår regionala politik och stärka Centerpartiets röst i Stockholmsregionen ytterligare. Så att vi kan genomföra ännu mer liberal, medmänsklig och miljösmart politik för länsborna!

Kontakta Patrik Buddgård

Kontakta Patrik

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.