Rundabordssamtal om miljö & livsmedel

med kristina yngwe

Kristina Yngwe

22/2 kl. 18.00-21.00

Kungsängsgatan 12, 2 tr (Centerexpeditionen)

OBSERVERA - anmälan görs via länken goo.gl/GAiWlu. Fungerar inte denna, hör av dig till freija.carlsten@centerpartiet.se

Som lokalpolitiker handlar mycket av vårt arbete om att ta ställning till olika frågor som finns på dagordningen. Det är både viktigt och nödvändigt.

Ännu trevligare är att få driva på för att allt er av Centerpartiets egna förslag ska vinna terräng i våra kommuner. För att vi ska hämta och få hjälp och inspiration av varandra och också hjälp med att få ner rikspolitik till lokalpolitik bjöd vi under hösten in några av Centerpartiets talespersoner att medverka i rundabordssamtal med alla våra lokalpolitiker i länet, på kommunal- och landstingsnivå.

Nu är vi tillbaka med ännu er så passa på att gå nu om du missade chansen tidigare!

Du är med denna inbjudan välkommen att delta i ett sådant samtal tillsammans med vår talesperson på ditt område. Om du känner till någon annan i din krets/kommunkrets som är intresserade av dessa eller någon annan fråga är det fritt fram att bjuda in vederbörande. Vi rekommenderar särskilt dessa samtal till dig som är förtroendevald men alla medlemmar är självklart varmt välkommen.

Nu växlar vi upp inför valrörelsen 2018!

Anne Lennartsson
Distriktsordförande